Du är här: Elektrisk-kaminB2B

Återförsäljare av el-kaminer

Vi erbjuder B2B försäljning av våra elektriska kaminer. Det gäller både vidareförsäljning till andra butiker och kaminförsäljare men också till projekt uppdrag. Har du till exempel fått ett uppdrag att installera en professionell elkamin i ett husprojekt? I så fall har du hamnat rätt. Vi har rådgivning till både privata och professionella verksamheter och kan leverera allt inom elektriska kaminer. Vi har en projektavdelning som är experter på kaminprojekt. Därför kan du vara säker på att vi kan erbjuda dig vägledning till precis ditt projekt.

Som verksamhetskund hos elektrisk-kamin.se kan du bland annat utnyttja rabatter, speciella verksamhetskampanjer, fast kontaktperson, enkel och snabb beställningsmodul, speciallösningar efter mått smart tillhörande måttsatta ritningar och vägledning.

När du söker om B2B inloggning hos oss kommer det automatiskt att skickas ett bekräftelsemail från vårt system. Efterföljande kommer en verksamhetskonsult inom 1-2 vardagar att hantera din ansökan och skicka ett välkomstmail. Mailet innehåller köpvillkor, praktisk information samt inloggningsuppgifter till vår hemsida. Är det några speciella förfrågningar svarar vi dessutom på det.

Ansök om B2B inloggning redan idag genom att trycka på knappen nedanför.