Köpvillkor

Följande försäljnings- och leveransvillkor gäller för alla leveranser från Elektrisk-kamin.se.

Villkoren gäller i det tillfälle, när det inte andra skriftliga avtal ingår mellan dig som köpare och Elektrisk-kamin.se.


Leveranstid och transport

Leverans av varor från Elektrisk-kamin.se anses som skett, när konsumenten har mottagit varorna. Sändningen av varor sker med GLS. Med leveranstid 2-4 dagar (Varierar dock beroende på vart i landet och kan vara längre, Covid-19 påverkar också leveranserna på nuvarande tidpunkt).

Ansvaret för varor köpt från Elektrisk-kamin.se övergår till dig som konsument vid leverans.

Fraktskada

Innan du som kund skriver under vid leveransen ska du se till att kontrollera produkterna så att emballaget inte har skador. Det du ska kolla efter är om emballaget är öppnat eller skadat någonstans. Dessutom ska antal paket överensstämma med fraktsedeln. Om du hittar en skada har du fått beskrivet på fraktbrevet hur du skall gå till väga och du ska kontakta info@elektrisk-kamin.se inom 24 timmar och meddela oss detta.

OBS: Vi rekommenderar att du tar emot leveransen trots en skada, då återsändning sker på din bekostnad. Bilder på skadorna ska tas innan du packar ut varorna, annars bortfaller reklamationsrätten. Om fraktbrevet är utskrivet av köparen utan anmärkningar är det inte möjligt efterföljande att kräva ersättning för fraktskada eller för saknade delar. Om detta skett kan Elektrisk-Kamin inte stå för en ny vara eller del utan extra kostnad.

Pris och betalning

På den här webbshoppen kan du beställa dina varor online och betala med kreditkort, banköverföring eller kontant vid hämtning. Alla priser på sidan www.elektrisk-kamin.se är inkl. moms. Pengarna kommer endast att dras från ditt konto när varan skickats. Det krävs dock en 25% förbetalning vid specialgjorda beställningar.

Returnering

Kunden kan ta varorna i bruk och returnera varan. Detta gäller emellertid under förutsättning att konsumenten är ansvarig för eventuella försämringar av produktens värde på grund av hanteringen av produkten, annat än vad som är nödvändigt för att testa en vara på ett normalt sätt.

Vid returnering är det kunden själv som har ansvaret för varan, oavsiktlig värdesänkning eller försämring under returresa. Elektrisk-kamin.se är inte skyldig att betala tillbaka eventuella extrakostnader som är förknippade med val av leveransmetod som är dyrare än standardleveransen som Elektrisk-kamin.se erbjuder.

Dokumentation och vägledning

Om det finns produktbeskrivningar och bruksanvisningar för produkten, ingår dessa i leveransen av produkten från Elektrisk-kamin.se.

Önskar du ytterligare information eller råd från Elektrisk-kamin.se, är detta i vägledande form här på sidan eller via kundtjänst.

Reklamation

Eventuella defekter eller fel vid leverans från Elektrisk-kamin.se, måste meddelas till leverantören i god tid efter du upptäckt felet. Det är ditt ansvar att ange och på begäran visa vart felet är och hur felet yttrar sig. Om du märker ett fel, kontakta Elektrisk-kamin.se. Vi erbjuder 2 års garanti.

Du kan som utgångspunkt endast klaga om fel som visar sig senast ett år efter du har fått varan levererad. Dina klagomöjligheter är begränsade av hållbarhetsperioden som Elektrisk-kamin.se har ställt dig i.

Ångerrätten

Elektrisk-kamin.se erbjuder 14 dagars ångerrätt, giltig från den dagen du mottar dina varor. Varan måste returneras till Elektrisk-kamin.se inom 14 dagar från den dagen, när kunden har meddelat Elektrisk-kamin.se om returneringen.

Återbetalning

Elektrisk-kamin.se betalar tillbaka vid ånger av varan eller annan returnering senast 14 dagar från datumet som kunden har informerat Elektrisk-kamin.se om returneringen. Dock väntar Elektrisk-kamin.se på returvaran innan summan återbetalas.

Sekretesspolicy

Elektrisk-kamin.se förstår och respekterar vikten av integritet på Internet. Verksamheten kommer inte att avslöja kund/användarinformation till tredje parti, om det inte är nödvändigt för att genomföra en transaktion. Verksamheten säljer inte ditt namn, adress, e-mail, kreditkort eller personuppgifter till tredje parti utan ditt tidigare tillstånd.

Åtgärd och ersättning sker utan kostnad för konsumenten.

Med reservationer för tryck-/skrivfel på Elektrisk-kamin.se.

Generella upplysningar

CVR: 34607907

Juridiskt namn: Biopejs-shop.dk ApS

Juridisk address: Gravsholtvej 15, 9310 Vodskov

Kontakt e-mail: info@elektrisk-kamin.se