Du är här: InformationOm oss

Om oss

Vilka är vi på Elektrisk-kamin.se?

Elektrisk-kamin.se är en webbshop med fokus på elektriska kaminer som grundades av Casper W. Lanng och Christoffer L. Mortensen i 2010, men då med fokus på etanolkaminer. Sedan dess har verksamheten utvecklats och är bland de största återförsäljarna av elektriska kaminer.

Finns vi endast online? Nej, under 2018 öppnade vi vårt första showroom i Aalborg, Danmark och under 2020 kunde vi utöka till ett andra showroom i Köpenhamn. Här ställer vi ut ett stort urval av kaminer: elektriska kaminer, etanolkaminer, gasolkaminer och opti-myst kaminer. Vi är stolta över att vara återförsäljare av några av de största märkena och producenterna på marknaden.

Finns ni endast i Danmark? Nej. Vi är en expanderande verksamhet som hittills nått ut på marknaden över stora delar av Europa. Vi har dessutom tilldelats pris för vår snabba växt under 2017, 2018 och 2019 och har idag stor omsättning i Danmark, så väl som Sverige, Tyskland, England, Wales och Skottland.

Vi passion för elkaminer

Vi har sålt elektriska kaminer i många år och erbjuder expertrådgivning inom hela fältet av miljövänliga kaminer. Det är vår passion att hitta den bästa lösningen till våra kunder och vi har alltid kunden i centrum för att tillmötesgå dess önskan och behov. Vi erbjuder också prisgaranti på alla våra elektriska- och vattenånga- kaminer.

Är du osäker på vilken kamin som passar till dig? Så ska du inte tveka att kontakta oss! Vår långa erfarenhet med miljövänliga kaminer betyder att vi kan ge dig en ordentlig vägledning kring din nya kamin. Och vår duktiga personal har alltid goda råd och tips att ge dig när du är igång med att välja kamin.

Vi vet att det kan vara ett stort beslut att investera i en kamin och det finns en uppsjö av möjligheter. Därför sätter vi dig i centrum när vi ska hitta en kamin till dina behov. Vi lyssnar på dina önskemål och krav och på så sätt kan vi komma fram till den perfekta lösningen till dig och ditt hem.

Här hittar du oss

Du kan nå oss när det passar dig - på vår live-chatt, e-mail, telefon eller på våra sociala medier. Du är självklart också välkommen in till vårt showroom i Aalborg och Köpenhamn, men det kanske inte är varje dag man tar en tur förbi. Vi är oavsett vad alltid redo att hjälpa dig att hitta din kamin.

På alla våra plattformar och i våra showroom har vi möjlighet att hjälpa dig med goda råd och rekommendationer genom vår duktiga personal. Vi prövar alltid att hjälpa våra kunder på allra bästa sätt. Vi är en modern verksamhet och därför erbjuder vi också våra kunder extra grafiskt material i form av bilder och videor av våra produkter - så du kan då en känsla för hur de ser ut och fungerar.

D u har möjlighet att betala med kreditkort eller PayPal och vi erbjuder alltid en snabb frakt och leverans.

Om Elektrisk-kamin.se

Information

Elektrisk-kamin.se

Gravsholtvej 15, Langholt
9310 Vodskov
Danmark

CVR nr. DK34607907

Support

Kundtjänst

Tlf.: (+45) 25 94 60 25
Mail: info@elektrisk-kamin.se

Live chat här på sidan:
Måndag - Fredag 09:00 - 16:00
Lördag 10:00 - 13:00

Bank
Bank

Spar Nord Bank

BIC/Swift: SPNODK22
IBAN nr.: DK2693144580007339

Medarbetare

Casper

Casper W. Lanng

Grundare och delägare
Webshop ansvarig
ca@elektrisk-kamin.se
+45 60 66 96 24

Christoffer L. Mortensen

Grundare och delägare
Inköpschef
ch@biopejs-shop.dk
+45 60 66 96 03

Michael Falkenberg

Kommunikation och marknadsföring
mf@elektrisk-kamin.se
+45 42 90 96 99

Amalie H. Larsen

Digital Business Elev
Kundsupport
al@elektrisk-kamin.se

Sine Bjerregaard

Digital Business Elev
Kundsupport
sb@elektrisk-kamin.se

Lisa Brohus

Webbutvecklare

Jakob F. Nielsen

Logistikansvarig
Kundservice
jf@bioethanol-fireplace.co.uk
+45 60 66 96 78